Authentiek en pakkend – zo sprak Alain Remue

Maandagavond 21 maart verwelkomden we 39 leden en hun invitees in Clos du Midi.

Tijdens het aperitief werd al onmiddellijk contactinfo uitgewisseld tussen de leden  en hoorde je dat iedereen erg uitkeek naar de voordracht van Alain Remue. Foto Alain Remue

 

Deze keer kon iedereen zijn plaats aan tafel kiezen.  Volgende avonden gaan we het toeval een beetje helpen, zodat we iedere avond samen kunnen dineren met nieuwe of minder gekende leden.
Na een korte verwelkoming door de voorzitter gingen we aan tafel.

 

Claude Rigolle leidde de spreker in.
Het was muisstil toen Alain Remue het woord nam na het voorgerecht. En de tijd vloog voorbij terwijl hij op een rustige, maar kordate manier zijn speciale en geestelijk sterk belastende werk voor ons illustreerde.  Dit zowel met indringende beelden, als met zijn pakkende verwoording.

Het was bijzonder voorbeeldig om hem zo sterk te horen benadrukken dat alles steunt op fantastisch teamwerk en opgebouwde expertise.  Met een gemiddelde van twee nieuwe dossiers per dag is dit wel een noodzaak.

P1020925

Toen hij na zijn voordracht contact nam met zijn team, bleek dit weer waarheid, want hij besloot om onmiddellijk te vertrekken in verband met een dossier.

Het is evident dat iedereen geanimeerd over zijn voordracht bleef discussiëren tijdens hoofdgerecht en bij de koffie.

 

Wat heel fijn was: ook achteraf aan de bar bleven vele leden nog nagenieten – wat onze formule tot een succes maakt.

 

[envira-gallery id="251"]
[envira-gallery slug="21_maart"]