Overzicht activiteiten van eerste jaarhelft 2023

Maandag 30 januari 2023 trakteerden we onze leden op een spetterende nieuwjaarsreceptie bij ons lid Koen Vandemoortele, in zijn prachtige toonzaal WALLS & FLOORS by VANDEMOORTELE te OOSTKAMP.

Tijdens de receptie was er een gastoptreden van Elle Yana.

De drie volgende events hadden weer plaats bij Clos du Midi

Maandag 27 februari 2023 hadden we Karel Anthonissen te gast.

Als gepensioneerd belastinginspecteur en gewezen directeur van BBI gaf hij ons een inzicht in de werking van onze administraties.

Met heel wat details over grote fraudedossiers, de rol van de media en andere spitante info, werd het een heel verrijkende kijk.

Maandag 24 april 2023 hadden we een primeur: een vrouwelijk lid als gastspreker!

Onderneemster en Handelsrechter Sabine Claeys vertelde ons hoe het er aan toegaat in de handelsrechtbank, wat de rol van de handelsrechter is, en vooral om te onthouden: bemiddelen is altijd de beste optie bij problemen.

Maandag 26 juni 2023 kregen we een heel vernieuwende kijk op de volgende versie van kernreactoren.

Dirk Van de Voorde, Ambassadeur Thorium Energy World voor Vlaanderen toonde ons hoe veilig en interessant dit nieuwe concept is voor de wereld. Hij schreef in 2019 het boek “R.I.P. fossiele brandstof”.

Die avond was het klimaat uiterst aangenaam en genoten we vóór en nà het diner, op het terras van Clos du Midi en werd het een memorabele avond.