We schrappen de activiteiten voor de rest van 2020

We schrappen de activiteiten voor de rest van 2020

Beste FBC-er,

Deze speciale tijden vragen van ieder van ons heel veel aanpassingen en inspanningen. Als bestuur van FBC hebben we gezocht naar oplossingen om al deze uitdagingen aan te gaan en op een Corona-veilige manier te netwerken en onze leden te steunen.

Het woord netwerken bij ons is echter niet alleen werken maar ook een leuke avond, gezellig praten, lekker eten, een kleinigheid drinken,…. Helaas is nu net dat wat niet meer kan en wij willen niet aan de eigenheid van onze business club raken.

Door het opnieuw verstrengen van de regels voelen we ons dan ook genoodzaakt, en met heel veel pijn in het hart, om alle geplande activiteiten te annuleren voor de rest van dit jaar.

Wij hopen dat we volgend jaar in betere omstandigheden er opnieuw een fantastisch jaar kunnen van maken met een paar culinaire hoogstandjes, welbespraakte bekende of nog niet bekende mensen, uitmuntende wijnen en last but not least jullie fijne gezelschap!

Wie dit jaar zijn lidgeld al heeft betaald, is automatisch volgend jaar ook lid en zal daar geen factuur meer voor ontvangen! Onze eerste en enige activiteit van dit jaar beschouwen we als een extra voor jullie!

We hopen wel dat jullie onze andere leden niet vergeten de rest van dit jaar….

  • iets gaan eten kan bij onze horeca leden
  • we hebben een paar goede leveranciers van wijnen en champagne die met veel plezier een paar flesjes zullen leveren
  • heeft iemand hout nodig voor de kachel, ook daar kan 1 van onze leden voor zorgen
  • we hebben mensen uit de verzekeringswereld, de bankwereld
  • er zijn leden die je kunnen helpen met je boekhouding, social media, IT, enz….

Keep it safe and see you soon!

Het bestuur van FBC