CANCELLED: Zomeractiviteit Pier Blankenberge met Fred Deburghgraeve

Beste FBC’er,

De donkere coronatijden liggen misschien nog niet helemaal achter ons, we moeten nog steeds voorzichtig blijven en ons aan een aantal regels houden, maar we kijken toch al terug vooruit.

We willen onze ‘normale’ activiteiten opstarten maandag 24 augustus op een andere locatie….we gaan op bezoek in de Pier te Blankenberge waar gastheer en lid Sebastiaan ons met veel plezier zal ontvangen en culinair verrassen.

De spreker voor die avond is Fred Deburghgraeve.

We hopen dat jullie talrijk zullen aanwezig zijn….

Deze activiteit zullen we voor één keer ook als zomeractiviteit beschouwen en zijn de partners ook welkom. Voor hen vragen we wel een bijdrage van 50 euro om een deel van de kosten te dekken.

De nieuwe data voor de overige 3 activiteiten liggen ook vast, nl.

maandag 28 september, een avondje food pairing met per gerecht aangepaste wijnen,

maandag 26 oktober hopen we een gepensioneerde voetbalcoach te mogen ontvangen en

maandag 30 november dan een dame die alles weet over de geur van verse vis.

We werken ook nog een alternatief programma uit voor onze leden die het langste hebben moeten wachten om terug te mogen opstarten en dan ook nog eens onder heel strenge voorwaarden…..de mensen uit de horeca, een klein duwtje in hun rug mag wel. We nodigen jullie uit op een vastgelegde datum waar deze leden ons één van hun specialiteiten laten proeven in combinatie met een wijntje…..uiteraard van….juist…..één van onze leden. Die avonden zijn dan met de echtgenote, vriendin, minnares/minnaar, kinderen, vrienden,… De data volgen asap.

de voorzitter